ANKARA / MAMAK - Misket Anaokulu

Nis

Anasınıfımız da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Deniz Yıldız Kaya öğretmenimiz A şubesi öğrencilerimiz ile Anneler Günü etkinliğini gerçekleştirdi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bütün annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun :)

Nis

Anasınıfı öğrencilerimiz ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık. Törenimizde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz ile 18 Mart Çanakkale Zaferi için hazırlanan panomuzu ziyaret ettik.

Mrt

Bugün D sınıfımızda Şehrini Kur etkinliği yaptık. Hem eğlenen hem de öğrenen öğrencilerimiz için oldukça faydalı geçen etkinlik için öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz ilk karnelerini aldı. Başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Ana sınıfı öğrencilerimiz ile yeni yılı kutlladık.